fbpx

Üzleti szisztéma és a webshop használata

Üdv a 3. modulban!

A 3. modul leckéiben Szilágyiné Szőke Andrea, Executive Direktor, a Sikercsapat vezetője fog elkalauzolni téged az Oriflame világában. A Sikercsapat Magyarország egyik legnagyobb Oriflame csapata, melynek mostmár Te is tagja vagy.

Ha szeretnél belépni a Sikercsapat rejtett Facebook csoportjába, akkor jelezd messengeren és meghívunk ebbe a közösségbe is. Rengeteg hasznos információt találhatsz ebben a csoportban, alkalmanként betekintést nyerhetsz nemzetközi konferenciák anyagaiba is.

A következő videókban többször fogsz találkozni a Like30 márkanévvel, de mi is ez valójában? Andi, 30 vezető társával együtt hozta létre a Like30 üzleti szisztémát, amelyet mi is alkalmazunk. Ez a szisztéma segít minket abban, hogy az Oriflame kínálta lehetőségeket a legjobban kihasználhassuk.

A videók az internetendolgozom.hu weboldal oktatási felületéről származnak, melyeket Andi engedélyével számodra is érhetővé tettük ebben a modulban.

Miről is lesz szó az első leckében? Röviden, az üzlet felépítéséről.

Három videón keresztül megismerheted az üzleti szisztémánkat, a negyedik videó pedig a webshop haszálatához nyújt segítséget.

Feladatok

  1. Kérd messengeren keresztül, hogy hívjunk meg a Sikercsapat rejtett Facebook csoportjába

Kimelt linkek

Feltöltés alatt…

VÁRJ 1 PERCET! EZT KÁR LENNE ITTHAGYNOD

 

Ingyen

Hogyan indíthatsz 0 forintból online vállalkozást?

Milyen marketing eszközöket biztosítunk ingyen?

Milyen üzleti modellt ajánlunk?

Mekkora jövedelmet érhetsz el?

Mit tehetsz a siker érdekében?

Kérd az e-bookot ha érdekel hogy: