fbpx

Online Biznisz Egyszerűen

Üdv a fedélzeten!

Örülünk, hogy téged is foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan tehetnél szert plusz jövedelemre az interneten. Egy online üzlet elindítása az egyik legjobb döntés amit meghozhatsz, nulláról felépíteni azonban nem egyszerű. Kell hozzá egy jó ötlet, sok tudás és kezdőtőke. Ha ezek közül valamelyik hiányzik még neked, de szeretnél rajta változtatni, akkor ez az oldal neked szól.

Megmutatjuk, hogy:

 • milyen kockázatmentes üzletbe vághatsz bele teljesen ingyen
 • hogyan tehetsz szert extra jövedelmre
 • milyen eszközökkel tudunk ebben segíteni

Olyan lehetőséget mutatunk, amivel nem találkozhatsz minden nap.

Olvasási idő: 20 perc

Mi az a Magnetwork és mivel foglalkozunk?

A Magnetwork egy márkanév, ami az üzleti közösségünkket és egyben a marketing rendszerünket jelzi.

Csapatmunkában, online marketing eszközöket használva keresünk új vásárlókat és üzleti partnereket egy piacvezető vállalat számára.

Célunk egy olyan törzsvásárlói kör kiépítése, ahol a tagok a fizikai boltok helyett, a partnercégünk webáruházában vásárolják meg kedvezményesen, az egyébként is fogyasztott termékeiket.

Online hirdetésekkel növeljük a válallat forgalmát és a profitból teljesítményarányosan részesedünk.

Partnereinknek ingyenesen biztosítjuk az oktatóanyagokat és a kulcsrakész automata marketing rendszereket.

A legjobb network marketing lehetőség

Online marketing rendszerünk egy direktértékesítő cég termékeire és üzleti lehetőségére épül, de attól független, egyedi program.

Hogy melyik cégről van szó, arról hamarosan lerántjuk a leplet, de először szeretnénk neked bemutatni, hogy mekkora plusz értéket adunk partnereinknek a cég által biztosított előnyökön felül.

Ez az üzlet általában megosztja az embereket, de bízunk benne, hogy Te nyitottan állsz hozzá. Az oldalon találsz egy cikket arról, hogy mit gondolunk a network marketingről. Ha nem vagy jártas a témában, akkor mindenképp olvasd el. Nem szeretnénk senkit meggyőzni az MLM-ről, csak tesszük a dolgunkat és akik szeretnének hozzánk csatlakozni, azokat szívesen látjuk.

Így épül az online üzletünk

Az online világ lehetőséget ad arra, hogy az üzleti partnereinket és vásárlóinkat 21. századi módszerekkel kutassuk fel, akár az otthonunkból, akár egy kávéházból vagy épp onnan, ahonnan a kedvünk tartja.

A hálózatépítés hagyományosan egy személyes jelenlétet igénylő munka, sok kellemetlen feladattal és kudarcélménnyel.

Mi megszabadítottuk ezt a tevékenységet minden negatívumától.

Automatizáltuk az ismétlődő folyamatokat mind az érdeklődők mind az új belépők tájékoztatása során, így, ha velünk tartasz, neked csak a hirdetésekkel és az online marketinggel kell foglalkoznod, hogy minél többen megismerhessék a lehetőséget.

A rendszerünket használva nem kell :

 • névlistát írnod
 • telefonálgatnod és kéretlen üzeneteket küldözgetned
 • az ismerőseidet zaklatnod
 • termékbemutatókat tartanod
 • értékesítened
 • új belépőket tanítanod

Milyen máshol nem elérhető extrákat kaphatsz ingyen?

 • Listát számos Facebook csoporthoz, ahol hirdethetsz
 • Jól konvertáló hirdetési sablonokat, amik felkeltik az érdeklődést
 • Feliratkozó oldalakat, amik megszerzik a látogatók e-mail címeit
 • Ajánlói rendszert, ami hozzád köti a feliratkozókat
 • Tájékoztató rendszert: hírleveleken, blog bejegyzéseken és az Online Üzletépítés Facebook csoporton keresztül minden információval ellátjuk az érdeklődőket
 • Automatizált folyamatokat: egy úgynevezett értékesítési tölcséren vezetjük végig a jelölteteket, melynek végén csatlakozni tudnak hozzád
 • Oktatást: a tréning anyagokat Te és a belépőid is megkapják majd
 • VIP Facebook csoport hozzáférést: bármikor kérdezhetsz, segítünk, ha valaki elakad

A hasonló automatizált rendszerekért egyesek 100 ezer forintos belépési díjat is elkérnek, vagy több ezer forintos havidíj válalása mellett csatlakozhatsz.  

Ilyen lehetőséggel, amit most még ingyenesen ajánlunk neked, valószínűleg nem fogsz találkozni máshol, ezért bízunk benne, hogy hamarosan munkatársként köszönthetünk.

Partnercégünk

Most, hogy már nagyvonalakban átvettük a csapatunk módszereit, ideje megismerned azt a vállalatot, amelynek üzleti lehetőségére és termékeire építünk.

A Magnetwork partnercége a világ egyik első számú direkt értékesítéssel foglalkozó szépségipari vállalata, az Oriflame. Lehet, hogy most azt gondolod, hogy ez már egy “lefutott” lehetőség, de ha tovább olvassol akkor hamarosan kiderül, hogy egyáltalán nem szükséges katalógusból értékesíteni, mint ahogy azt a legtöbb ember gondolja, sőt, a komoly bevételek egyáltalán nem ebből származnak.

Mi elsősorban nem értékesítünk, hanem törzsvásárlói kört építünk. Azt szeretnénk, hogy az emberek regisztráljanak nálunk, rendeljék meg inkább maguknak a termékeket, 20% törzsvásárlói kedvezménnyel, minthogy tanácsadókon keresztül jussanak hozzá.

Nézd meg az alábbi, 5 perces videót, ami bemutatja a céget. Egy-két ismerős arc is feltűnik majd benne.

Az igaz, hogy ebben az üzletben a nők dominálnak, de természetesen férfiak jelentkezését is várjuk, hiszen a csapatunk célja elsősorban nem a termékek értékesítése, hanem az üzleti rendszerünk népszerűsítése, és ezen keresztül az Oriflame vásárlói és üzletépítői körének bővítése.

Marketing feladatokra keresünk csapattagokat, egyáltalán nem kötelező termékajánlással foglalkozni. Ha férfiként kétséged támadt, akkor gondolj arra, hogy az alapítók is férfiak voltak, de a tanácsadók között és nagyon sok férfi van, csak az ő munkájuk kevésbé látható.

Ha nem hoznak lázba a termékek, az nem gond. Csupán annyit kell tenned, hogy a háztartásodban lecseréled azokat a kozmetikumokat, vitaminokat és táplálékkiegészítőket amiket egyébként is használsz és az üzletépítésre koncentrálsz. Nők és férfiak, egyaránt megtalálhatják maguknak a kedvenceiket.

Ha viszont szívesen végeznéd a klasszikus Oriflame szépségtanácsadói munkát, akkor azzal is támogathatod az üzletedet. Ebben az Oriflame központi képzései is nagy segítségedre lesznek, de a Magnetwork belső oktatási anyagaiban is találhatsz majd tippeket.

A vállalat legfontosabb adatai

 • Az Oriflame-et több mint 50 éve alapították Svédországban, ma több mint 60 országban van jelen.
 • Alkalmazottainak száma meghaladja a 7 ezret és több mint 3 millió független szépségtanácsadója van.
 • Az Oriflame Európa legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó kozmetikai cége.
 • Termékeit rengetegen ismerik és szeretik, havonta több tízezer ember keres rá interneten.
 • A Magyarországon 1991-óta jelenlévő Oriflame Hungary Kft. nettó árbevétele 2018-ban 5,2 milliárd forint volt.

Az ismert márka, jó alapot teremt az üzletépítéshez. Az emberek bíznak a termékekben és szívesen használják őket.

Ebben a cikkben összeszegyűjtöttük a 10 legfontosabb pontot, amit érdemes megvizsgálnod, mielőtt csatlakozol egy direktértékesítő céghez. Az Oriflame természetesen teljesíti az összes elvárást, hiszen egyébként nem dolgoznánk velük. Ettől függetlenül járj utána Te is aminek csak tudsz.

Termékek

Ha már korábbról ismered az Oriflame-t, akkor tudod, hogy kiváló minőségű, kozmetikumokat és étrendkiegészítőket forgalmaz, megfizethető áron.

A két legfontosabb termékkategória a bőrápolás és az egészségmegőrzés.

Ha van kedved olvasni ezekről, akkor itt érheted el a Bőrápolási kisokost és a Wellness termékkalauzt.

Ezeken túl megtalálhatók természetesen a smink, illatok, testápolás, hajápolás, és egyéb kategóriák is. Kukkants bele az aktuális katalógusba és gondold át, hogy Te miket tudnál otthon kiváltani ezekkel a termékekkel.

Ezek az anyagok szerintünk jól szemléltetik azt a minőséget, ami a termékeket jellemzi, de a tapasztalatot nem pótolja.

A vásárlók elégedettek és rendszeresen használják ezeket a kozmetikumokat. Erről magad is könnyen meggyőződhetsz, ha véleményeket keresel az interneten, pl. a krémmánia oldalon.

Nagyon sok információt találhatsz mind a cégről mind a termékeikről. Arra bíztatunk, hogy ismerkedj meg kicsit jobban az Oriflame-mel.

Fontos: Ha szeretnél csatlakozni az Oriflame-hez, akkor azt ne a cég központi oldalán tedd. Ha ott regisztrálsz, akkor nem tudunk együtt dolgozni. A regisztrációhoz szükséges információkat a csatlakozás fejezetben találod.

Ha velünk tartasz, akkor létrehozunk majd neked ingyenesen egy partnerkódot, amivel beléphetsz a webáruházba és máris rendelhetsz 20% kedvezménnyel. Az első vásárlásod alkalmával egy 999 Forintos regisztrációs díj adódik a kosaradhoz, viszont az első rendelésedet ingyen szállítják.

Szállítási és fizetési módok: Szponzor Pontba, Postán Maradóra, MOL és COOP Postapontra történő szállítás esetén a szállítási költség 100 pontos rendelés alatt (kb. 22 ezer forint) 999 Forint, 100 pont felett díjmentes. Házhoz szállítás esetén a szállítás költség 150 pont alatt 1599 Forint, 150 pont felett díjmentes.

Hogyan kereshetsz pénzt?

Eddig még nem tértünk ki a pénzügyekre. Miután megismertük a vállalatot, ennek is eljött az ideje.

Az Oriflame-mel négy módon kereshetsz pénzt. Kezdetben az első kettőre kell fókuszálnunk. A második kettő haladó szint, de lentebb elérhetsz majd egy részletes anyagot, ami bemutatja a teljes képet.

Azonnali haszon 20%

Törzsvásárlóként alacsonyabb áron jutsz a termékekhez, így a katalógus, vagy ajánlott fogyasztói árhoz képest 20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz. Értékesítheted a termékeket kiskereskedelmi, vagy másnéven szépségtanácsadói áron, így a 20%-os különbözet lesz a hasznod. Ezzel a módszerrel már akár jelentősebb jövedelmed is keletkezhet.

Teljesítmény utáni árengedmény

Hálózatot építhetsz és a csapatod forgalma után, több mélységből is jutalékot kaphatsz. Itt érkeztünk el a lényeghez.

Ha csatlakoztatsz valakit az Oriflame-hez, akkor Teljesítmény Utáni Árengedményre (TUÁ), közkeletű nevén jutalékra tehetsz szert a saját és a belépőd vásárlásának összege után. Ha az új csatlakozó is regisztrál egy új tagot, akkor te már a saját és a két alattad lévő munkatárs forgalma után kapod meg a TUÁ-t a bankszámládra, és így tovább. A konkrét példákat a következő fejezetben találod majd.

Fizetés három hetente

A cég egy évben 17 db katalógust ad ki és egy katalógus időszak három hétig tart. Három hetente összesítik az aktuális katalógus forgalmát és fizetik ki a jutalékot a munkatársaknak.

A kifizetés feltétele

Ahhoz, hogy a cég kifizesse a jutalékot két feltételnek kell teljesülnie

 1. A katalógus időszak alatt teljesítened kell a 100 bónuszpontos személyes alapforgalmat, ami kb. 22 ezer forint összértékű vásárlást jelent. Több részletben is rendelhetsz, a pontok összeadódnak.
 2. A csapatod forgalma összesen érjen el legalább 500 bónuszpontot.

Az alapforgalom teljesítése, ahogy már említettük nem kötelező, de abban a periódusban nem jár a jutalék amelyikben nem éred el a 100 pontot. Ha soknak találod ezt az összeget, akkor felajánlhatod valamelyik ismerősödnek a 20% kedvezményedet és így máris könnyedén vehető ez az akadály. Tekints úgy erre, mint az üzleted havi költségére, amit 100%-ban levásárolhatsz. Felejtsd el a drogériákat és nem lesz gond vele.

A második feltétel akkor teljesül először, amikor már öten vagytok a csapatban és mindnyájan teljesítitek az alapforgalmat.

Innentől kezdve rendszeresen számíthatsz a bevételre, a következő részben megnézzük, hogy hogyan.

A jutalékot kezdetben a vásárlásaid összegéig visszafizetik utólagos kedvezmény címen a bankszámládra. Ehhez még nem szükséges vállalkozás. Ha a jutalék már meghaladja a vásárlások összegét, akkor egy évig még halmozódhat az összeg az Oriflame számládon és ráérsz majd akkor kiváltani a vállalkozói igazolványodat, amikor meg szeretnéd kapni. Ekkor egy számlát kell kiállítanod a cégnek és kiutalják majd neked a felhalmozódott jutalékot. Szerencsére ma Magyarországon a KATA adózási forma nagyon kedvező felételeket biztosít ehhez.

Nincs mégegy olyan üzleti lehetőség, amit adómentesen, magánszemélyként is elkezdhetsz és csak akkor kell hivatalosan is vállalkozóvá válnod, amikor már egyértelműen megéri.

Bemutatkozik a Sikerterv

Az Oriflame jutalékfizetési rendszere könnyen átlátható, de igényel egy kis időt a megértése. A vállalat a Sikerterv című anyagában teszi közzé a jutalékrendszerét és az üzlet logikáját, ezért mindenképp javasoljuk, hogy miután végig értél ezen a tájékoztatón, olvasd majd végig a Sikertervet is.

Az alábbiakban a Hogyan kereshetsz pénzt az Oriflame-mel? fejezetetből emeljük ki az ide kapcsolódó részeket.

Példa a teljesítmény utáni árengedmény kiszámítására

 1. Nézd meg, hogy hány bónusz pont értékben vásároltál terméket (1BP=170 Ft).
 2. Határozd meg teljes csoportod összes bónusz pontját úgy, hogy sajátjaidat hozzáadod a csoportodba tartozó tagok pontjaihoz.
 3. Használd a bónusz pont táblázatot a százalékos szinted meghatározásához (az utolsó pont alatt találod).
 4. Szorozd meg a kapott százalékot a személyes csoportod vásárlásainak összegével. Ez a csoportod teljes jutaléka, amit különböző arányban kaptok majd meg.
 5. Számold ki minden első vonalbeli csatlakozód esetében ugyan ezt az összeget.
 6. Vond ki a 4-es és 5-ös pontban kiszámolt összegeket egymásból. Ez lesz a te jutalékod, a többin a csapatod tagjai osztoznak a szintjeiknek megfelelően.

Ha kicsit elbizonytalanodtál ne aggódj, ezt a rendszer automatikusan számítja neked, elég ha a logkikát megérted.

Készítettünk egy kivonatot a sikertervben bemutatott konkrét példákból. Ezt érdemes most átnézend, klikkelj ide.

Milyen eszközökkel támogatja a cég az üzletépítést?

Szerencsére az Oriflame számos eszközzel segíti a munkatársait. A digitális megoldásoknak kiemelt szerepet szán. A Sikertervben ezekről is olvashatsz.

 • Webáruház: A termékeket korszerű webáruházból rendelheted meg magadnak, illetve a vevőidnek.
 • Webiroda: Belépés után minden munkatárs saját webirodáját kap, ahol nyomon követheti a csoportja teljesítményét
 • Mobil alkalmazások: Mind a webáruházhoz, mind pedig a webirodához telefonos applikációk érhetők el.
 • Katalógusok: Mind online, mind pedig fizikai formában is elérhető, évente 17 db jelenik meg belőle. A katalógus leginkább az értékesítést segíti, de jó program végiglapozni akkor is, ha csak magadnak rendelsz.
 • Online tréningek: Mind az üzleti, mind a termékhasználati témákban számos online tréning áll a rendelkezésedre.
 • Marketing anyagok: Különféle prezentációs segédletekhez, online felületeken használható képekhez, videókhoz is hozzáférhetsz, ha a klasszikus vonalon is szeretnél dolgozni.

Láthatod, hogy számos eszközt biztosít a cég az üzletépítéshez, de az automatizáció még szerencsére hiányzik. Hogy miért szerencsére? Mert a Magnetwork segítségével ezt megoldottuk, így azok is megtalálhatják a csapatunkban a számításaikat, akik nem a cég által erősebben képviselt személyes üzletépítést preferálják.

Miért csatlakozz a mi csapatunkhoz?

A partnercégünk által biztosított eszközöket nem csak mi, hanem természetesen mindenki más is megkapja, aki csatlakozik az Oriflame-hez. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor kell valami plusz, ami megkülönböztet másoktól. Ez a plusz pedig, amit mi kínálunk, az online marketing és automatizáció.

Nézzük meg kicsit részletesebben, hogy milyen előnyeid lesznek másokhoz képest, ha a velünk tartasz.

Az automatikus jelöltkeresés folyamata

A Magnetwork egy jól felépített érdeklődőszerző rendszerrel, úgynevezett értékesítési tölcsérrel dolgozik. Neked az lesz a feladatod, hogy ebbe a virtuális tölcsérbe terelj érdeklődőket, akik közül majd kikerülnek az új belépők. Az alábbiakban bemutatjuk ezt a folyamatot.

 1. A rendszer központi eleme a magnetwork.hu weboldal és annak elkapó oldalai. Egy ilyen oldalon iratkoztál fel Te is, és neked is ide kell majd terelned az érdeklődőket Facebook hirdetéseken keresztül.
 2. Aki a weblapra látogat, az egy, a Te egyedi linkeden elérhető elkapó oldallal fog találkozni, ami felkelti az érdeklődését. További infókért elkérjük az e-mail címét és a rendszer innentől kezdve hozzád köti.
 3. Ezután automatikusan megkapja a hírleveleket és ezt a tájékoztató oldalt, amit most Te is olvasol.
 4. Ha a jelöltnek kérdései vannak, akkor csatlakozik a Facebook csoportunkhoz, ahol szívesen válaszolunk mindenre. Ebben a virtuális térben találkozunk először személyesen. Ha még nem tetted, gyere és csatlakozz.
 5. A hírlevelek több héten keresztül biztosítanak infókat. Nem sürgetünk senkit, onnantól kezdve, hogy megkaptuk az email címet, a rendszer dolgozik helyettünk, és várjuk az új jelöltek jelentkezését.
 6. Ha valaki csatlakozni szeretne, akkor a további lépéseket ennek az oldalnak az alján találja, de természetesen e-mailben is megkapja az infókat.
 7. Amikor valaki elindítja a regisztrációt, akkor a rendszerben azonosítjuk, hogy korábban kinek hirdetéseden keresztül iratkozott fel. Akinek köszönhetjük a jelöltet, annak a csapatába csatlakoztatjuk központilag, így a tagoknak ezzel sem kell vesződniük.
 8. Regisztráció után, azonnal elérhetők lesznek számára azok az anyagok, amivel perceken belül megkezdheti a hirdetést. Akiket ő hoz majd, azok már a Te csapatodat is erősíteni fogják.
 9. A munkatársak egy VIP Facebook csoportba is bekerülnek, ahol mindenkinek érdeke a segítségnyújtás, így nem lesz gond az elindulással.

A rendszer egyedi elemei, amiket csak mi használunk

 • Weboldal
 • Ajánlói, vagy affiliate rendszer
 • Hasznos blogbejegyzések
 • Csaliajánlatok
 • Kész hirdetési anyagok
 • Feliratkoztató oldalak
 • Érdeklődőre szabott hírlevélsorozat
 • Belépőszerző Facebook csoport
 • VIP munkatársi csoport
 • Fizetett hirdetések ingyenesen
 • Oktatóanyagok mindenki számára

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen eszközökkel építettük fel a honlapot és mekkora érteke van, akkor kattints ide és olvasd el a cikket.

Robbanásszerűen bővül majd a csapatod

Az marketing rendszer mellet még egy óriási segítséget adunk. Mi az alsóvonalak csapatait is építjük. Az a célunk, hogy mindenkihez csatlakozzanak új tagok és minél hamarabb érje el mindenki a jutalékfizetéshez szükséges forgalmat.

Ha valakinek önállóan nem sikerül új csatlakozót hoznia, annak ez hatalmas segítség ahhoz, hogy ne veszítse el a motivációját.

Előnyök

 • Ennek a rendszernek az az egyik előnye, hogy a kevésbé jól teljesítő csapattagok is látni fogják, hogy bővül a hálózatuk és nem veszítik el a motivációjukat azért, mert nem sikerül új tagot csatlakoztatniuk. Nincs senki magára hagyva, mindenki azonos támogatást kap.
 • Az új belépők gyorsan elérik az első szinteket, ahol már van kifizetés. Ez plusz motivációt jelent az üzleti alapforgalom, azaz a 100 BP teljesítéséhez, hiszen a cég ekkor már visszautalja a kedvezményt a számlára, vagyis még jobban megéri az Oriflame-nél vásárolni.
 • Az ág folyamatosan bővül, évek múlva akár több száz csatlakozód is lehet anélkül, hogy különösebben foglalkoznál az üzlettel.

Hátrányok

 • Ebből a rendszerből az is profitál aki nem hoz új tagokat a csapatba, de nem olyan sokat, hogy ez probléma legyen.
 • A százalékos szinted gyorsan fog emelkedni, de a jövedelmed csak az új ág indítása után válik majd igazán kedvezővé. A hagyományos rendszerben azonos százalékszint mellett nagyobb jövedelmed lehetne, de pont amiatt, hogy ott felülről nem kapsz csatlakozókat sokkal lassabban érnéd el a vezetői szintet. Arról nem beszélve, hogy a mi szisztémánk sokkal nagyobb aktivitást eredményez.

12 pontban minden, amit tudnod kell a csatlakozás előtt

 1. Üzleti rendszerünk lényege, hogy online marketing eszközöket használva keresünk új vásárlókat a partnercégünk számára, a partnercég pedig teljesítményarányosan fizet nekünk a vásárlások után.
 2. A Magnetwork online marketing eszközökkel és oktatási anyagokkal segíti a program résztvevőit, hogy automata módon építhessék az üzletüket.
 3. Munkatársainknak nem kell költenie weboldalra, hírlevélküldő szoftverre, szövegíróra, webfejlesztőre.
 4. Ingyenesen biztosítjuk a hirdetési anyagokat, hírlevélsorozatot, automatizáló eszközöket, oktatási anyagokat, és az érdeklődők kérdéseinek megválaszolását.
 5. Kulcsrakész rendszert és lépésről lépésre útmutatót kap minden munkatársunk.
 6. A programban való részvétel egyetlen feltétele egy regisztráció partnercégünknél, a világ egyik első számú direkt értékesítéssel foglalkozó szépségipari vállalatánál, az Oriflame-nél.
 7. Parnercégünknél a regisztrációs díj 999 Forint, ami az első vásárlás alkalmával lesz esedékes. Ekkor azonban nincs szállítási díj. Nincs kötelező vásárlás és kezdőcsomag, a jutalék kifizetésének azonban egy könnyen teljesíthető 100 BP (bónusz pont) értékű vásárlás a feltétele.
 8. Munkatársaink feladata, hogy készen kapott hirdetésekkel, látogatókat tereljenek az oldalunkra.
 9. A rendszer végzi el az érdeklődők tájékoztatását, központilag kezeljük a kérdések megválaszolását és a beléptetést az ajánló munkatárs csapatába.
 10. Az csapatagok hálózatát közösen építjük, mindenkinek garantáljuk az új munkatársak csatlakozását.
 11. Az jövedelem egy 100 fős hálózatnál már elérheti a havi 150 ezer forintot. A partnerprogram abban segít, hogy az online eszközeink használatával legalább ennyi csapattagot szerezzen mindenki.
 12. A rendszer használata díjtalan és a cégünknél sincs kötelező aktivitás. Ha azonban nem szeretnél áttérni az Oriflame termékeire, akkor nem érdemes belevágnod. Nem fogjuk számonkérni, ha nem vásárolsz minden katalógusból, de személyes forgalom nélkül ez az üzlet nem működik.

Csatlakozás

Köszönjük, hogy végigolvastad a bemutató anyagunkat. Ha idáig eljutottál, akkor Te igazán kitartó vagy és valóban keresel valamit, ami segíthet neked az online jövedelemszerzésben.

Ha vannak még kérdéseid, akkor első körben a lap tetején található, Gyakori kérdések fület olvasd át. Ezen kívül kérdezz a Facebook csoportunkban és gyorsan megoldjuk majd a válaszokat.

Ha minden kérdésedre sikerült választ kapnod és tetszik amit ajánlunk, akkor nincs más hátra, mint hogy csatlakozz hozzánk és belevágj egy olyan dologba, ami hosszútávon megváltoztathatja az anyagi helyzetedet.

Kattints a gombra a következő lépésért.

Ha még mindig olvasol, akkor Te aztán tényleg nagyon alapos vagy. Ígérjük, hogy tényleg nincs semilyen rejtett kötelezettség, vagy költség, fentebb mindent leírtunk ezzel kapcsolatban. Már csak egy lépés választ el attól, hogy elkészítsük a fiókodat és belevágj az üzletbe. Ha csak vásárolni szeretnél de nem érdekel az üzlet, akkor is szeretettel várunk.

Köszönjük a figyelmedet!

Gyakori kérdések

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a csatlakozás előtt felmerülő, leggyakoribb kérdéseket. A lista folyamatosan frissül, ahogy újabb és újabb kérdések érkeznek.

Természetesen nem mindegyik átverés, csak sajnos sokan minden MLM céget megbélyegeznek. Feltétlenül javasoljuk, hogy olvasd el ezt a cikket, hogy a téves információk miatt nehogy lemaradj a lehetőségről.

Partnercégünk, az Oriflame egy megbízható, magas minőségű termékeket forgalmazó vállalat, több mint 50 éves múlttal. Magyarországon 1991 óta van jelen, minden jogi feltételnek megfelel. Nem egy távoli országban bejegyzett ismeretlen cégről van szó, hanem egy piacvezető szépségipari vállalatról.

A Magnetwork egy márkanév, ami a mi szponzori csapatunkat, a marketing és oktatórendszerünket, illetve az üzletépítési módszereinket foglalja magában. Az Oriflame-től, mint minden szépségtanácsadó, mi is függetlenek vagyunk.

A honlapot közösen használjuk, ezért egyrészt nem lenne fair egy-egy tagot kiemelni, másrészt vannak akik nem is szeretnék, hogy az ismerőseik tudjanak róla, hogy mivel foglalkoznak. Nem mutatjuk be a munkatársakat nyilvánosan elérhető felületen. A rendszerünk egyik előnye, hogy velünk az is tud hálózatot építeni, aki nem akarja felvállalni a tevékenységét a barátai, munkatársai előtt. Ez is bizonyítja, hogy nem kötelező bevonni az ismerőseidet, vagy eladnod nekik bármit.

Csatlakozás után természetesen megismerkedhetsz majd velünk a VIP Facebook csoportunkban. A Magnetwork alapítójáról a regisztrációs oldalon találhatsz információkat.

Mi főként online dolgozunk, egy egyedülálló, cégtől független, automata érdeklődőszerző és oktató rendszerrel. Parnereink egyedi linkekkel hirdethetik az oldalainkat, így pontosan tudjuk, hogy melyik érdeklődő kinek a hirdetésén keresztül iratkozott fel. Ha a feliratkozók közül valaki csatlakozni szeretne, akkor az adott hirdetést megosztó munkatárs csoportjába tudjuk regisztrálni.

A rendszert minden csapattagunk számára ingyenesen elérhetővé tesszük és cserébe mindössze annyit kérünk, hogy a tagok a kozmetikumaikat és egészségmegőrző termékeiket az Oriflame-től vásárolják meg. Ez nem jelent senkinek plusz kiadást, csak egy váltást. Ilyen támogatás csak fizetős szolgáltatásként érhető el máshol.

Igen, az ajánlói felületünkön meg tudod nézni, hogy hányan látogattak el az oldalunkra az egyedi linkedről átkattintva, illetve azt is látni fogod, hogy közülük hányan iratkoztak fel a hírlevelünkre. Utóbbiról minden feliratkozás alkalmával e-mailt is kapsz majd. Attól, hogy valaki feliratkozik, még nem biztos, hogy csatlakozni is fog, de ő már automatikusan megkapja ugyan azokat a tájékoztató anyagokat amiket Te is.

Határozottan nem, sőt a hozzád csatlakozóknak is ingyenes lesz. Ez a mi csapatunk versenyelőnye, egyelőre nem szeretnénk rajta változtatni.

Igen, amennyiben a regisztrációt mi végezzük el és nem közvetlenül csatlakoztatod magadhoz az új belépőt. Minden eszközt elérhetővé teszünk a számára is. Gyorsan másolható szisztémával dolgozunk, így pár napon belül már ő is hozhatja az új csatlakozókat. Azok a tagok, akik a Te munkád eredményeképp jelentkeznek nálunk, természetesen a Te csapatodba fognak kerülni, de nem közvetlenül alád, hanem a csapatod legalsó tagjához regisztráljuk. Így mindenkinek biztosítottak az új belépők.

Ebben a kérdésben a bizalmadat kérjük és ígérjük, hogy nem fogunk vele visszaélni. Ez a módszer a kulcsa a rendszerünknek, a saját érdekünk is, hogy betartsuk a szabályokat. Ha valamilyen hibából fakadóan valakit mégis rossz helyre csatlakoztatnánk, akkor helyette a központi hirdetésekről érkezők közül fogunk valakit a csoportodba regisztrálni. Ezen túlmenően nem csak az alattad lévők által elért tagokat, hanem az felső vonalad által szerzett belépők egy részét is csatlakoztatjuk majd hozzád.

Jól érted, de kérjük, hogy ne élj vissza ezzel. Számunkra munkával jár a regisztrációd elvégzése, ezért azt szeretnénk, ha hasznos tagja lennél a csapatunknak. Ha rendszeres vásárlója leszel az Oriflame-nek, az már nagyon jó, de ha ezen felül az üzletet is építed, akkor fogunk csak igazán örülni.

Tekintve, hogy nem kérünk a szolgáltatásokért díjat, nincs vesztenivalód. Az Oriflame-nél egy egyszeri 999 Ft-os regisztrációs díjat kell fizetned az első vásárlásod alkalmával, de ezt vissza is kapod, hiszen az első szállítás ingyenes. Ezen kívül nincs más költség, nincs kötelező havi aktivitás. Az egész nem több kockázat szempontjából, mint egy regisztráció egy bármilyen webáruházba. Bármikor kiléphetsz ha nem tetszik, illetve egy év inaktivitás után automatikusan törölnek a rendszerből

Először abban a periódusban számíthatsz kifizetésre, amikor a csapatod eléri az 500BP-t valamint te is vásárolsz 100BP értékben. Ha szorgalmasan hirdetsz, akkor gyorsan eljuthatsz ide.

Kezdetben nem számíthatsz magas jutalékra és ezért nem is érné meg rögtön kiváltani a vállalkozást. Szerencsére utólagos árengedményként legálisan jóvá írják majd számodra a jutalékot a vásárlásaid mértékéig. Tehát, ha vásárolsz pl. 100 BP, kb. 22 ezer forint értékben és van 15 ezer forint jutalékod, akkor a katalógus zárást követő héten visszautalják neked a 15 ezer forintot árengedményként. Ha annyi jutalékod keletkezik, amit már nem tudsz levásárolni, akkor sincs gond. Az Oriflame rendszerében 1 évig görgetik majd neked, és akkor kell majd csak válalkozóvá válnod, ha ki akarod venni az összeget.

Írj egy e-mailt az info@magnetwork.hu címre, vagy kérdezz a Facebook csoportunkban.

Elsősorban írásban kérdezz, de ha ragaszkodsz a telefonos beszélgetéshez, akkor írj e-mailt, add meg a telefonszámodat és azt, hogy mikor lenne neked alkalmas a beszélgetés. Visszaigazoljuk az időpontot e-mailben és felhívunk majd.

Ha végigolvastad a partnerprogramunk bemutatóját, és tetszik amit ajánlunk, akkor nincs más hátra, minthogy jelentkezz a programba. Nincs vesztenivalód, gyere és próbáld ki.

Ha bármilyen kérdésed támadt, akkor tedd fel a Facebook csoportunkban és gyorsan megadjuk majd a válaszokat.