fbpx

ÉPÍTSD FEL OTTHONRÓL AZ ONLINE ÜZLETED!

HASZNÁLD INGYENESEN A RENDSZERÜNKET!

TEREMTS PLUSZ JÖVEDELEMFORRÁST!

Mit kínál neked a Magnetwork partnerprogram?

Jövedelemforrás

Üzleti rendszerünk célja, hogy segítsen felépíteni egy plusz jövedelem forrást az internet segítségével. Te döntöd el, hogy csak kereset kiegészítést, vagy egy jól jövedelmező, online üzleti vállalkozást építesz majd fel.

Online marketing eszközök

Biztosítjuk neked az online üzletépítéshez elengedhetetlen marketing eszközöket. Állítsd munkába landing oldalainkat, csali ajánlatainkat, hírleveleinket! Ezek mind azért készültek, hogy a te üzleted fejlődését segítsék.

Oktatás

Teljeskörű oktatóanyagot állítottunk össze, amelyet saját tempódban dolgozhatsz fel. Az anyagot lépésről lépésre ültetheted át a gyakorlatba, mindössze egy alapvető internetes jártasságra lesz szükséged.                     

Automatizált folyamatok

A sokszor ismétlődő folyamatokat automatizáltuk, a manuális beavatkozást igénylő lépéseket minimálisra csökkentettük. A robotmunka helyett, neked már csak az igazán hatékony feladatokra kell fókuszálnod.                      

Mentorálás

Az első eredmények elérését követően, személyes mentorálást biztosítunk és együtt tűzzük ki a következő célokat. Ha elakadsz, bármilyen kérdéseddel fordulhatsz hozzánk, azon leszünk, hogy segítsünk.

Közösség

A Magnetwork zárt csoportjában szórakoztató, edukációs és egyéb hasznos infók cserélnek gazdát. Lépj be, keress ismerősöket és érezd jól magad! Csatlakozz te is és építsük együtt ezt a közösséget.                          

HOGYAN ÉPÍTSD FEL AZ ONLINE NETWORK MARKETING RENDSZERED?

 Ingyenes e-book, melynek segítségével azonnal elkezdheted felépíteni a saját online üzleted

 

Online érdeklődőszerző rendszerek felépítése érthetően

Hogyan automatizáld az üzletépítési folyamatokat

Facebook tippek

Szükséges ezközök bemutatása

Az e-book értéke 2.900 Ft, de most ingyenesen a tiéd lehet

Legolvasottabb cikkek

Online Biznisz Egyszerűen

Üdv a fedélzeten! Örülünk, hogy téged is foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan tehetnél szert plusz jövedelemre az interneten. Egy online üzlet elindítása az egyik legjobb döntés amit meghozhatsz, nulláról felépíteni azonban nem egyszerű. Kell hozzá egy jó ötlet,...

bővebben
Üzleti szisztéma és a webshop használata

Üzleti szisztéma és a webshop használata

Üdv a 3. modulban! A 3. modul leckéiben Szilágyiné Szőke Andrea, Executive Direktor, a Sikercsapat vezetője fog elkalauzolni téged az Oriflame világában. A Sikercsapat Magyarország egyik legnagyobb Oriflame csapata, melynek mostmár Te is tagja vagy. Ha szeretnél...

bővebben
Fókusz termékcsalád: NovAge

Fókusz termékcsalád: NovAge

A következő videókban részletesen megismerheted az Oriflame egyik legfontosabb termékcsaládját, amely nem más mint a NovAge. Az Oriflame bőrszakértőként különbözteti meg magát más kozmetikai cégektől, ez a legnagyobb erőssége. Ha komoly eredményeket szeretnél elérni...

bővebben