fbpx

14 ok, amiért jó üzlet a hálózatépítés

A hálózatépítés egy olyan üzleti tevékenység, aminek számos előnye van. Ebben a bejegyzésben bebizonyítjuk, hogy érdemes vele tenned egy próbát akkor is, ha egyelőre nem hiszel benne. Az online lehetőségek megváltoztatták ezt az iparágat, ma már azok is sikeresek lehetnek benne, akiknek a személyes kapcsolatteremtés nem az erősségük.

1. Alacsony költségigény

Ahhoz, hogy elindíts egy MLM üzletet, nem kell kezdőtőke. Vannak cégek, ahol több tízezer forintos belépési díjakkal és egyéb költségekkel terhelik az új csatlakozókat, de könnyen találhatsz olyan üzletet ahol semmi, vagy épp csak egy jelképes regisztrációs díjat kell fizetned. A havi fenntartási költségek is minimalizálhatók, vagy akár nullára is csökkenthetők.

2. Indulás magánszemélyként

Nem kell rögtön a kezdéskor hivatalosan vállalkozóvá válnod, mint egy önálló vállalkozás esetében. Addig amíg nem keletkezik annyi jövedelmed, hogy biztosan megérje, nem kell bejegyezni a vállalkozást. Legálisan elkezdheted és ha már lesznek felmutatható eredményeid, elég lesz akkor az adminisztrációval foglalkozni. Nem kell megijedned, KATA adózási fomával nagyon kedvező feltételeid lesznek.

3. Nincs több házalás

Az internet térhódítása előtt, csak az értékesítői vénával és jó szociális készséggel megáldott üzletkötők tudtak sikereket elérni a hálózatépítésben. Akiknek kényelmetlen az emberek hívogatása, ismerősök megkeresése és a termékbemutatók tartása, azoknak a személyes üzletépítés nem hoz eredményeket. Az online marketing azonban kinyitotta a kapukat mindenki előtt, ma már egy laptop mögül fejlesztheted az üzletedet, az ismerőseid zaklatása nélkül.

4. Hatástöbbszörözés

Ha találsz néhány motivált csapattagot, akiknek át tudod adni a sikeres üzletépítés receptjét, akkor rohamtempóban fog növekedni az üzleted, hiszen a munkátok összeadódik. Ráadásul összehasonlíthatatlanul több jelöltet érhetsz el most otthonról, mint korábban bármikor.

5. Nincsenek földrajzi korlátok

Bárhonnan dolgozhatsz a világból, csak egy laptopra és internetkapcsolatra van szükséged. Mindenki ismeri azokat a képeket, ahol a modellek tökéletes beállításban, a tengerparton, laptoppal az ölükben intézik a vállalkozásuk ügyeit. A hálózatépítés is egy olyan üzlet, amiben benne van ez lehetőség, ha téged ez vonz. Persze maradhatsz otthon is és élvezheted a home office minden előnyét.

6. Átlagon felüli jövedelem

A rendszer matematikája biztosítja a korlátlan bevétel elérésének lehetőségét, de érdemes azért helyén kezelni a kérdést. Ha a sokmilliós bevételek távolinak is tűnnek, havi néhány százezer forintos bevételi szintig sokan eljutnak.

7. Nincs kockázat

A hálózatépítés egy teljesen kockázatmentes üzleti lehetőség. Minden rizikót az MLM cég visel, neked csupán az idődet kell befektetned. Ez az állítás azzal a feltétellel igaz, hogy megfelelő céget választasz.

8. Személyes feljődés

Az üzletépítés közben rengeteg értékes tudásra tehetsz szert a kommunikáció, a szervezés és a digitális technológia területén. A megszerzett készségekkel könnyen elindíthasz egy önálló vállalkozást is, de alkalmazottként is értékesebbé válhatsz a munkaadók számára.

9. Támogató közösség

Ebben az üzletben, a tagok érdekeltek egymás sikerében, ezért összetartó közösségek alakulnak ki. A jó mentorok minden praktikát megosztanak az új belépőkkel és segítik őket ha elakadnak. A konferenciákon és élő képzéseken rendszeresen találkozhatsz a csapatod tagjaival.

10. Rugalmas időbeosztás

Te osztod be az idődet, akkor dolgozol amikor szeretnél. Ha a kezdetekben sok energiát és időt beleteszel, akkor később heti pár óra ráfordítással is menni fog az üzlet. A hálózat akkor is dolgozik, amikor Te épp valami teljesen mással foglalkozol.

11. Másodállásban is elkezdheted

Ahhoz hogy belekóstolj, nem kell azonnal felrúgni a jelenlegi munkádat. Ha van napi néhány üres órád, akkor már érdemes egy próbát tenned a hálózatépítéssel. Ha komolyan veszed, akkor hamarosan főállásban végezheted.

12. Utazások

Az MLM cégek jellemző motivációs eszköze a munkatársainak szervezett külföldi utazások. Már a középszinten lévő vezetőknek is lehetőséget biztosítanak a nemzetközi konferenciákon való részvételre.

hálózatépítés, utazás

13. Önmegvalósítás

Az ötleteidet bátran megvalósíthatod. Senki nem fog meggátolni abban, hogy új módszereket találj ki az üzleted építésére. Legyen szó online rendszerek kialakításáról, vagy személyes üzletfejlesztésről.

14. Kapcsolatépítés

A kapcsolati tőke az élet minden területén nagy érték, ebben az üzletben pedig nincs hiány az emberekből. Csak rajtad múlik, hogy mekkora és milyen minőségű ismeretségi kört alakítasz ki.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi milyen üzletet építünk és hogyan segítjük a csapatunkat, hogy sikeresebbek legyenek másoktól, akkor kérd a Partnerprogramunkat bemutató anyagot.

Építs online üzletet befektetés és kockázatok nélkül

Online Biznisz Egyszerűen

MAGNETWORK.HU

Hogyan építs automata hálózatépítő weboldalt?

Hogyan építs automata hálózatépítő weboldalt?

Minden online vállalkozás legfontosabb eszköze a weboldala és nincs ez másként az interneten dolgozó networker-ek esetében sem. Egy hálózatépítő weboldal motorházteteje alatt, számos technikai megoldás felel azért, hogy a nap 24 órájában keresse a jelölteket az üzlet...

10 pontos csekklista, hogy jól válassz MLM céget

10 pontos csekklista, hogy jól válassz MLM céget

A választott MLM cég és a termékei alapvetően meghatározzák, hogy sikeres lehetsz-e az üzletben. A legtöbb embernek azonban fogalma sincs arról, hogy milyen céghez csatlakozik, csak azokra az információkra hagyatkoznak, amit az üzleti bemutatón adnak át nekik. Te ne...

8 kérdés a network marketing bizniszről

8 kérdés a network marketing bizniszről

Van néhány alapvető dolog, amit mindenkinek érdemes tudnia a network marketing üzletről, mielőtt véleményt alkot róla. A hálózatépítés egy kifejezetten megosztó tevékenység, akik űzik, magasztalják, akik nem, azok pedig kígyót-békát kiáltanak rá. A két táborban az a...

VÁRJ 1 PERCET! EZT KÁR LENNE ITTHAGYNOD

 

Ingyen

Hogyan indíthatsz 0 forintból online vállalkozást?

Milyen marketing eszközöket biztosítunk ingyen?

Milyen üzleti modellt ajánlunk?

Mekkora jövedelmet érhetsz el?

Mit tehetsz a siker érdekében?

Kérd az e-bookot ha érdekel hogy: